Lichaamsbehandelingen

De Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken. 

Wij raden u aan om op de dag van de behandeling uw lichaam te scrubben.

De Procedure

Onze Klassieke Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die ongeveer 2 uur duurt. Voor de behandeling wordt u door uw schoonheidsspecialist opgemeten op bepaalde punten van het lichaam.

1.      De wikkels, die vooraf in onze klassieke kleioplossing zijn gedrenkt en warm zijn, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.

2.      Vervolgens draagt u een vinylpak om warm te blijven en kunt u een uur lang ontspannen blijven zitten, terwijl de behandeling zijn werk doet. U kunt van deze tijd gebruik maken om meer uit uw bezoek aan de salon te halen en te profiteren van andere prestaties zoals een gezichtsbehandeling.

3.      Na 60 minuten worden al uw wikkels verwijderd. U wordt dan opnieuw opgemeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

Voor de complete voordelen van onze Klassieke Body Wrap raden wij een serie van 3 – 5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden.

Hoe werkt het?

De combinatie van de unieke, natuurlijke klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken maken onze Klassieke Body Wrap zo succesvol.  De kleioplossing onttrekt de afvalstoffen en de wikkeltechniek comprimeert op actieve wijze het zachte vetweefsel. Dit veroorzaakt een onmiddellijk verlies van centimeters en heeft een verstevigende en vormende uitwerking op het lichaam.

De klassieke kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3 – 4 dagen verder gaan. Wij raden u aan om u tijdens dit tijdsbestek uitsluitend te wassen met lauw water, maar dit is facultatief.

Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Wij raden u feitelijk aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam af te voeren.