Lichaamsbehandelingen

Revolutionaire LED T.H.E.S. BODY SYSTEM®

  • Sterk afslankend effect
  • Vermindering van cellulitis
  • Verstevigen van de spieren
  • Verstrakken van de lichaamscontouren

Aanbieding: 6 behandelingen voor slechts € 360,00 incl een cadeau ter waarde van € 49,95. De Body Remodelling Double Drone-gel Cream voor thuisgebruik.

Skeyndor lanceert het revolutionaire LED T.H.E.S. BODY SYSTEM® voor het creëren van een perfect lichaam. Het is een behandelkuur die bestaat uit zes behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van het innovatieve LED T.H.E.S. Body System apparaat i.c.m. kwalitatieve producten die verrijkt zijn met drone technologie.

Een LED T.H.E.S. Body System behandeling begint met het aanbrengen van de speciale LED T.H.E.S. concentraat. Er bestaan drie verschillende concentraten die ieder een unieke mix aan actieve ingrediënten bevat waarmee het LED T.H.E.S. Body System apparaat het gewenste resultaat kan bereiken.

ORANGE PEEL SKIN DRONE – LED T.H.E.S. PROFESSIONAL BODY PROGRAMME

De perfecte aanpak van iedere vorm van cellulitis. Van zachte cellulitis tot aan extreem compacte cellulitis kan goed betreden worden door deze behandeling voor een mooi glad en strak resultaat.

DRAINING DRONE – LED T.H.E.S. PROFESSIONAL BODY PROGRAMME

Het vasthouden van vocht in het lichaam kan lichamelijke problemen veroorzaken en tot cosmetische ergernissen leiden. Deze behandeling voert overtollig vocht af en stimuleert de vetcelverbranding voor een groot afslankend effect.

FIRMING – SMOOTHING DRONE – LED T.H.E.S. PROFESSIONAL BODY PROGRAMME

Verslapt weefsel is niet makkelijk van nature te verstevigen. Zelfs na vele uren met harde workouts in de sportschool wil niet altijd het gewenste effect bieden. Het probleem zit namelijk niet alleen in de spieren, maar ook in het weefsel wat niet te trainen is. Deze behandeling verstevigt het weefsel van de huid en de spieren en vermindert zachte cellulitis. Na het aanbrengen van het concentraat worden de speciale LED Bodybanden aangebracht op het lichaam. Er worden in totaal zes LED Bodybanden aangebracht op het lichaam vanaf de ribben tot aan de knieën en deze banden bevatten allemaal drie innovatieve technieken.

LED – LICHTTHERAPIE

Het rode LED-licht versterkt op natuurlijke wijze de energiestofwisseling, bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen. Dit heeft een sterk verjongend effect op de huid en verbetert de elasticiteit voor een jonge en strakke uitstraling van de huid.

ELECTRO STIMULATIE

Tijdens de behandeling geven de LED T.H.E.S. Bodybanden elektrische impulsen in lage frequentie af aan het weefsel. Hierdoor spannen spieren zich samen en wordt het tussenliggende weefsel in de huid gestimuleerd. Deze functie verstevigt spier- en onderliggend weefsel en vermindert volume. Na een kuur zie je dit terug in het verliezen van enkele centimeters in omvang. Tijdens de behandeling worden alle drie de technieken gebruikt om zo ieder deel in de huid aan te pakken en te verbeteren.

BODY REMODELLING DOUBLE DRONE GEL – CREAM

Na de eerste behandeling ontvangt u deze crème als thuisverzorging. De crème heeft een compleet verbeterende werking op het verstevigen van het weefsel, draineren van de huid, verminderen van cellulitis en het stimuleren van het afslanken. Deze crème brengt u 1 x per dag aan op de huid waarop u de behandeling heeft gehad. Bij voorkeur in de avond.

De Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken. 

Wij raden u aan om op de dag van de behandeling uw lichaam te scrubben.

De Procedure

Onze Klassieke Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die ongeveer 2 uur duurt. Voor de behandeling wordt u door uw schoonheidsspecialist opgemeten op bepaalde punten van het lichaam.

1.      De wikkels, die vooraf in onze klassieke kleioplossing zijn gedrenkt en warm zijn, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.

2.      Vervolgens draagt u een vinylpak om warm te blijven en kunt u een uur lang ontspannen blijven zitten, terwijl de behandeling zijn werk doet. U kunt van deze tijd gebruik maken om meer uit uw bezoek aan de salon te halen en te profiteren van andere prestaties zoals een gezichtsbehandeling.

3.      Na 60 minuten worden al uw wikkels verwijderd. U wordt dan opnieuw opgemeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

Voor de complete voordelen van onze Klassieke Body Wrap raden wij een serie van 3 – 5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden.

Hoe werkt het?

De combinatie van de unieke, natuurlijke klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken maken onze Klassieke Body Wrap zo succesvol.  De kleioplossing onttrekt de afvalstoffen en de wikkeltechniek comprimeert op actieve wijze het zachte vetweefsel. Dit veroorzaakt een onmiddellijk verlies van centimeters en heeft een verstevigende en vormende uitwerking op het lichaam.

De klassieke kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3 – 4 dagen verder gaan. Wij raden u aan om u tijdens dit tijdsbestek uitsluitend te wassen met lauw water, maar dit is facultatief.

Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Wij raden u feitelijk aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam af te voeren.