Gezichtsbehandelingen van Gilda Liljeblad of Skeyndor

    

Alle gezichtsbehandelingen worden na een huidanalyse afgestemd op uw huidtype en bepaald welke producten er gebruikt gaan worden. Wanneer u ook wilt laten harsen van bijv. bovenlip, kin of het hele gezicht, of wimpers/wenkbrauwen laten verven geeft u dat dan door bij het afspreken, dan kunnen wij rekening houden met het inboeken van de tijd.

Power hyaluronic (60 min) – € 90,00

De Power Hyaluronic behandeling is een vocht regulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus.

Power C + Brightening antioxidant prof. Behandeling (60 min) – € 77,00

Vitamine C is een krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidtint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Reinigende behandeling (60 min) – € 58,00

Reiniging – peeling – epileren- oneffenheden verwijderen – massage van nek, gezicht en decolleté – masker – dag/nachtcrème.

Gezichtsbehandeling speciaal (75 min) – € 66,00

Herstellende en weerstand versterkende behandeling bij een vochtarme huid. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar natuurlijke weerstand weer terug. Het direct herstellende effect maakt de huid weer soepel en comfortabel.

Gezichtsbehandeling luxe (90 min) – € 75,00

Deze zeer uitgebreide gezicht behandeling genereert cel vernieuwing- en herstel, en zorgt voor vochtbehoud. Deze behandeling biedt optimale ontspanning en verzorging en is geschikt voor alle huidtypen.

 

Gezichtsbehandeling voor de heren (60 min) – € 62,00

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid of op het herstel van de juiste huidbalans.

Jeugdbehandeling t/m 18 jaar (60 min) – €42,00

De Meso Infusion is de nieuwste generatie op het gebied van virtuele mesotherapie apparatuur. Een behandeling met de Meso Infusion betaat uit vier verschillende technieken die het samen mogelijk maken om actieve werkstoffen direct in te sluizen in de huidcel. De Meso Infusion verbetert de vochttoevoer, stimuleert de doorbloeding, de celstofwisseling en de lymfe afvoer van de huid. Daarnaast biedt iedere afzonderlijke Meso Infusion behandeling zijn eigen prachtige resultaten.

De Meso Filler behandeling is speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. Het verbetert de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté voor een algehele jeugdige uitstraling en remt de huidveroudering.

Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso BT-lift boedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat lijntjes en rimpels sterk verminderen. Daarnaast heeft de behandeling een liftende effect op de huid van het gezicht, hals en decolleté.

Micropeel € 73,00

Bij Microbrasie worden 5 tot 10 laagjes van de huid verwijderd. In deze behandeling gebruiken wij geen kristallen. Dit is het voordeel dat er geen kristallen achterblijven maar het resultaat is het zelfde.  Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje verwijderd. De huid wordt hierdoor aangezet nieuwe huidcellen aan te maken. Deze behandeling sluiten we af met een masker en de calming licht gebruiken we daarbij.

Microneedling (voor elke huidtype en leeftijd)

Microneedling is een minimaal invasieve procedure, waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van gelijkmatige micro openingen in de opperhuid. Zo bereiken we onder andere een prikkel van de bindweefselcellen om nieuwe bindweefselvezels aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op de fibroblasten (cellen in het weefsel) waardoor er een activatie is van de aanmaak van het collageen en elastine. Door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggend weefsel gedwongen om meer collageen aan te maken om de opgelopen schade te herstellen. Dit ‘ondersteunde’ herstelproces zorgt voor een vermindering van de zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels, verslapping en onregelmatigheden zoals littekens. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid, zodat de werking van de gebruikte producten tijdens de behandeling toeneemt. Recente studies hebben aangetoond dat microneedling effectief de melanocyten aanpakt die verantwoordelijk zijn voor de overproductie van melanine en dus hyperpigmentatie.

Verlangt u ook naar zo’n heerlijke gezichtsbehandeling?