GILDA LILJEBLAD

Met de geavanceerde en wetenschappelijk bewezen huidverzorging van Gilda Liljeblad, de Zweedse huidverzorgingsexpert, creëer je je mooiste zelf. Want een gezonde, mooie huid verbetert zowel je zelfvertrouwen als je welzijn. Of je nou een man bent, of vrouw met verschillende huidbehoeften. Gilda Liljeblad helpt je mooiste, meeste unieke zelf zichtbaar te maken.

De geavanceerde huidverzorging van Gilda Liljeblad geeft je huid merkbaar wat het nodig heeft. Dit betekent dat Gilda Liljeblad werkt met hoge concentraties van heilzame ingrediënten met wetenschappelijk bewezen effecten. Het creëren van effectieve huidverzorgingsoplossingen vereist een nauwkeurige recept, gebaseerd op uitgebreide kennis en actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

SKEYNDOR

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en Spaanse elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen om innovaties te benutten voor de mooiste resultaten. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van een uitstekende kwaliteit. De perfecte combinatie van de actieve ingrediënten in de producten, resulteren in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.