Permanente Make-Up

Permanente Make-Up is het aanbrengen van natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de opperhuid. Een deel van de aangebrachte pigmenten wordt na een periode, die varieert van 8 tot 15 dagen afgestoten door de natuurlijke afschilfering van de huid. Daarom is een tweede behandeling nodig. Na verloop van 2 tot 5 jaar gaat deze pigmentatie vervagen.

Onze permanente Make-Up behandeling in Den Haag & Rijswijk

Permanente eyeliner

Permanente Make-Up is het aanbrengen van 100% natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de opperhuid, en daarom anders dan een tatoeage. Het geeft een prachtig effect, en is ideaal voor het bijwerken van wenkbrauwen, omlijnen van lippen of voor eyeliner. Bij schoonheidssalon Beleza Beauty Care in omgeving Den Haag kunt u terecht voor allerlei soorten behandelingen: gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, botox, pedicure, professionele Make-Up en zo ook permanente Make-Up. Wanneer u weinig tijd heeft voor het opmaken of geen vaste hand heeft, is permanente Make-Up een ideale oplossing. Met permanente Make-Up ziet u er altijd verzorgd en mooi opgemaakt uit, zonder dat dit u tijd en moeite kost.

Hairstroking

Dit is een speciale techniek die ervoor zal zorgen dat uw wenkbrauwen een mooie natuurlijke look krijgen. Dit word gedaan doordat er als het ware een soort haartjes getekend worden in de huid (dit tussen de bestaande haartjes in).

Permanente make-up is beslist GEEN tatoeage! De gebruikte pigmenten zijn 100% natuurlijk en mineraal en bevatten een desinfecterend middel.

Voor

Na

Waarom permanente make-up

 1. Een permanente eyeliner wenst
 2. Een permanente lipline wenst
 3. Een permanente aanzet van de wenkbrauwen wenst
 4. Brildragend is en problemen met opmaken heeft
 5. Contactlenzen draagt
 6. Door ziekte of welke oorzaak dan ook haarverlies heeft geleden (Alopecia)
 7. Geen of onvoldoende vaste hand heeft om make-up precies aan te brengen
 8. Door overmatig epileren of van nature geen of bijna geen wenkbrauwen heeft
 9. Weinig tijd heeft en hierdoor de opmaaktijd aanzienlijk wil verkorten
 10. Contourzwakte of onregelmatige of dunne lippen heeft
 11. Door een representatieve functie er altijd perfect uit moet zien
 12. Veel aan sport doen
 13. Permanente make-up is volkomen veilig en mensen zelfs met een allergische  huid kunnen gerust een behandeling ondergaan.

Wij zijn GGD gecertificeerd

Belangrijk: 24 uur van te voren geen alcohol of aspirines!

Verlangt u ook naar Make-up wat niet uitloopt?