Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling

Maak een afspraak om te starten met een microdermabrasie behandeling om uw huid snel te verbeteren.

Over de microdermabrasie Den Haag

Wat houdt deze behandeling nou eigenlijk in? Bij microdermabrasie wordt een fijne straal steriele microkristallen door middel van vacuüm langs de huid gezogen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide, deze geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een gecontroleerde en nauwkeurige peuling. Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje (doden huidcellen) verwijderd.

Microdermabrasie voor en na

We willen u aantonen dat zowel de jonge als oude generatie baat heeft bij deze behandeling.
Er is goed te zien dat oneffenheden verdwijnen en dat de huid gladder en jonger oogt. Ook kleine pigmentvlekjes zijn verdwenen.

Wel is het zo dat als je ouder wordt de celdeling vertraagd waardoor er ook meer behandelingen nodig zullen zijn. Een indicatie is tussen de 4 en 8 behandelingen.

Microdermabrasie Rijswijk

De mechanische peeling werkt in de opperhuid, dit is de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert worden is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben op de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen en soms zelfs verdwijnen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel egaler zijn en gladder aanvoelen.

De behandeling kunt u zien als een intensieve peeling; afhankelijk van het gewenste resultaat en de kwaliteit van uw huid kunt u meerdere behandelingen nodig hebben, of juist maar één. Onze specialisten zullen een inschatting kunnen hoeveel behandelingen u nodig zult hebben. De microdermabrasie is toepasbaar op allerlei lichaamsdelen, en is dus een ideale luxe schoonheidsbehandeling. U zult weken na de behandeling nog steeds een optimaal resultaat ervaren.

Het kan zijn dat u een gevoelige huid heeft, de behandeling wordt afgeraden wanneer u de volgende punten heeft:

  • Huidontstekingen
  • Koortslip
  • Eczeem
  • Vitamine A medicatie gebruikt
  • Futloze huid, droge en ruwe huid
  • Pigment vlekken (niet hormonaal)
  • Zonbeschadigde huid
  • Actieve acne-huid, vette huid
  • Acne litteken

Na de behandeling

Na enkele behandelingen mag u ervan uitgaan dat het resultaat voor langere periode zichtbaar is. Uw huid zal in het begin even rood zien maar dit trekt ook snel weer weg.

Belangrijk is om minimaal 14 dagen na de behandeling niet in de felle zon te gaan zitten. Ook wordt afgeraden de eerste dagen make-up te dragen en in chloorwater de zwemmen. De huid is op dat moment erg kwetsbaar en om ervoor te zorgen dat u een mooi eindresultaat zult ervaren kunt u beter deze richtlijnen volgen.

Contact opnemen

Bij vragen of opmerkingen over onze microdermabrasie behandelingen, neem graag contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen op onze website, te bellen naar 0703942007 of 0646918437, of kom langs in onze schoonheidssalon in Rijswijk, omgeving Den Haag.

Verlangt u ook naar een huid zonder rimpels?