Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen worden na een huidanalyse afgestemd op uw huidtype en bepaald welke producten er gebruikt gaan worden. Wanneer u ook wilt laten harsen van bijv. bovenlip, kin of het hele gezicht, of wimpers/wenkbrauwen laten verven geeft u dat dan door bij het afspreken, dan kunnen wij rekening houden met het inboeken van de tijd.

SKEYNDOR behandelingen

Voor een optimale hydratatie van de huid. Herstelt de vochtbalans. Geeft direct een verbetering van rimpels ten gevolge van een te kort aan vocht.

Vitamine C is een krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidtint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Overige SKEYNDOR behandelingen

http://morganjupe.co.uk/2013/03/wine-tasting-in-burgundy/ Reinigende behandeling (60 min) – € 55,00

Reiniging – peeling – epileren- oneffenheden verwijderen – massage van nek, gezicht en decolleté – masker – dag/nachtcrème.

http://davidbjelland.com/CsbqO_eWcP8 Gezichtsbehandeling speciaal (75 min) – € 62,00

Herstellende en weerstand versterkende behandeling bij een vochtarme huid. Door de vochtbalans te optimaliseren en de huidfuncties te herstellen krijgt de huid haar natuurlijke weerstand weer terug. Het direct herstellende effect maakt de huid weer soepel en comfortabel.

valdeolmos-alalpardo conocer a gente Gezichtsbehandeling luxe (90 min) – € 72,00

Deze zeer uitgebreide gezicht behandeling genereert cel vernieuwing- en herstel, en zorgt voor vochtbehoud. Deze behandeling biedt optimale ontspanning en verzorging en is geschikt voor alle huidtypen.

 

http://mizuage.es/275204-dts18774-sitio-de-citas-en-orio.html Gezichtsbehandeling voor de heren (60 min) – € 57,00

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid of op het herstel van de juiste huidbalans.

Jeugdbehandeling t/m 18 jaar (60 min) – €40,00

Informeer naar de MESO kuur mogelijkheden

Global lift prof. Behandeling

(75 min) (met de Meso Infusion) – € 87,00

Behandeling voor de rijpere huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

Skeyndor-Meso-Infusion

Dermapeel € 73,00

Bij Dermabrasie worden 5 tot 10 laagjes van de huid verwijderd. In deze behandeling gebruiken wij geen kristallen. Dit is het voordeel dat er geen kristallen achterblijven maar het resultaat is het zelfde.  Hierdoor wordt nauwkeurig een oppervlakkig huidlaagje verwijderd. De huid wordt hierdoor aangezet nieuwe huidcellen aan te maken. Deze behandeling sluiten we af met een masker en de calming licht gebruiken we daarbij.

Informeer naar de Derma Peel kuur mogelijkheden Power Hyaluronic eyes & Lashes 

– € 40,00

Een geweldige en ontspannende oogbehandeling, verzacht de rimpeltjes rond de oogleden en zorgt voor een afname van donkere kringen, het liften van de oogleden, vermindert zwellingen, verstevigt wimpers.

Intensieve Power Retinol behandeling met drievoudige werking (60 min) – € 77,00 

Retinol (vitamine A) is één van de krachtigste ingrediënten tegen verouderingsverschijnselen. Met een maximale concentratie aan Retinol heeft deze behandeling een geweldige verjongende werking. Stimuleert de vernieuwing van de huid.

Derma Peel Pro

(60 min) (Ultra sound apparatuur en Meso Infusion) – € 90,00

Een intense dieptereiniging voor een mooie gladde en vlekkeloze huid. Deze behandeling is geschikt een vroegtijdige verouderde huid, een huid met onzuiverheden, pigmentvlekken, sporen van acne, een vale teint, micro-littekens, fijne expressielijntjes en voor een huid die een oppepper nodig heeft.

Verlangt u ook naar zo’n heerlijke gezichtsbehandeling?