BDR behandelingen – The Time Capsule Formule

Beauty Defect Repair gaat verder dan alleen het verzorgen van de huid. BDR is een methode om de huid daadwerkelijk te verbeteren. De methode maakt het mogelijk om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. En is geschikt voor:

  • Iedere huid
  • Elke huidconditie
  • En ieder huidprobleem

De behandelingsresultaten van BDR (Beauty Defect Repair) zijn opzienbarend. De huid wordt wakker geschud en gestimuleerd. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen goed worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is de huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen!

bdr_Behandlung_Gel-Mask-und-Calming-Light-02-592x593

De BDR behandelingen zijn intensief en kunnen daarom ook alleen maar uitgevoerd worden door gespecialiseerde schoonheidsspecialisten.

Uw voordelen op een rij:

  • Voor ieder huidtype en huidconditie
  • Na één behandeling zichtbaar resultaat
  • Huideigen functies worden geactiveerd

Voor – Na foto’s behandelingen

Dé huidverbeterende methode

De huidverbeterende methode van BDR bestaat uit een intensieve samenwerking tussen dermaceuticals en moderne apparatuur. De huidconditie en huidweerstand wordt verbeterd door de combinatie van fruitzuurpeelingen, intensief dode huidcellen verwijderen, microneedling en dermaceutische werkstofconcentraten.

Het is een systeem dat de huid intensief jonger maakt en is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. U zult versteld staan van de resultaten. Deze unieke methode is ontwikkeld door biologen, artsen, ingenieurs en schoonheidsspecialisten. De resultaten zijn na één behandeling zichtbaar. Het geheim schuilt in de diepe penetratie van de werkstoffen. De behandeling is pijnloos en ultrazacht.

BDR behandelingen

Focus special treatment (60 min) € 56,00

Geschikt voor alle huidtypes. Sensationele verjongende resultaten met langdurig effect voor lokale rimpelzones. Reiniging, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, stimulatie op de lijntjes, serum, masker met licht therapie, afsluitende verzorging.

Clear & Fresh met uitreinigen (85 min) € 79,00

Speciale behandeling voor de jonge probleemhuid! Reiniging, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, verwijderen onzuiverheden, massage, serum, maker met licht therapie en afsluitende verzorging.

Basic & sensitive Derma treatment (90 min) € 88,00

Speciaal voor de rode, gestreste, nerveuze en naar allergie neigende huid. Met deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na een behandeling ziet de huid er gekalmeerd uit. Reiniging, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, massage, stimulatie, serum, masker met licht therapie en afsluitende verzorging.

Cell repair (80 min) € 92,00

De ideale instap behandeling voor een betere opbouw van de huid. Reiniging, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, massage, stimulatie op gelaat en hals, serum, masker met licht therapie en afsluitende verzorging.

Age control superior treatment (120 min) € 128,00

Deze behandeling laat de huid er gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitzien. Alle huidfuncties worden geactiveerd. Reiniging, fruitzuurpeeling, mechanische peeling, massage, stimulatie op de lijntjes, serum, masker met licht therapie en afsluitende verzorging.

Verlangt u ook naar zo’n heerlijke gezichtsbehandeling?