12,5 jaar Beleza Beauty Care!

Vier het mee met fantastische acties en aanbiedingen!

12,5 jaar Beleza! “Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan” vertelt een trotse Rita van den Dries. Graag blik ik even terug op de start van mijn bedrijf in 2006 in Rijswijk aan de Martin Campslaan. “Daar liggen mijn roots. We zijn begonnen in een ruimte die eerst verbouwd moest worden met behulp van 2 vrienden. Mijn moeder was klant nummer 1!

Om te beginnen zeker een prima ruimte waar we 6 jaar met plezier hebben gewerkt. Al vrij snel ben ik in contact gekomen met een pedicure en een huidtherapeute. Zo konden wij met alle ontwikkelingen mee gaan en een gevarieerd aantal behandelingen leveren. Veel trainingen worden er gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste trends! Ons team is intussen versterkt met een Cosmetische arts voor botox, fillers en skin booster en wordt er Permanente Make-up gezet, wenkbrauwen en eyeliners.

Na 6 jaar zijn we verhuist naar de Sir Winston Churchilllaan en nu zitten we alweer 2 jaar in de Ocarinalaan 148a waar wij nu een mooie, lichte en ruime locatie hebben. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professioneel bedrijf waar het contact met de klanten voorop staat! Dankzij de modernste ontwikkelingen en technieken kunnen wij onze klanten uitstekend helpen. We zetten in op huidverzorging en huidverbetering, en gebruiken daarbij de nieuwste producten en apparatuur. Omdat iedere huid nu eenmaal anders is, bieden wij iedereen een persoonlijke intake en behandelingen op maat. Ik ben blij dat ik dit jubileum, mede dankzij mijn klanten, heb mogen bereiken. Dankjulliewel!


 

Cleansing kits € 37,75!
Je huid optimaliseren was nog nooit zo makkelijk! De Essential Cleansing Sets van Skeyndor vormen met het drie stappenplan, de ideale combinatie voor het reinigen, hydrateren en vitaliseren van je huid.

 

 

 

WIN een set van SKEYNDOR

Power Oxygen pack : crème en serum+ 7 ampullen SOS Recorvering Concentrate. Beschermt de huid, kalmeert en biedt direct comfort.
Bekijk onze Facebook voor deze winactie!

 

 

 


 

 

50% Korting!
In maart en april een korting van 50% Deze korting geldt op de big size cleansers van skeyndor!
Producten zijn zowel bij Beleza zelf als in de webshop vekrijgbaar.
Bekijk de producten via deze link.

 

 

 

 


12,5% Korting!

In maart en april een korting van 12,5% Deze korting geldt op alle producten van Skeyndor en Pupa!
CODE: JUBILEUM
Deze producten zijn zijn een feestje voor uw huid!